Winsum e.o

Winsum e.o

Wie we zijn

Wij zijn Willy, Annita, Sabine, Roelof, Mina, Ella, Jildau, Evelien, Henk en Sonja(oproepkracht) Het team bestaat vanaf december 2012 en werkt in Winsum en omstreken.

Wat is Buurtzorg

Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie die werkt met kleine zelfsturende teams van wijkverpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden. Buurtzorg biedt verpleging en verzorging aan huis. Het grootste verschil tussen ons en de grootschalige organisaties is dat wij geen managers en planners boven de verpleegkundigen hebben staan. Het voordeel hiervan is dat de wij van a tot z betrokken zijn bij de zorgverlening.

Hoe werkt Buurtzorg

Omdat we met een klein team werken ziet u vaak dezelfde mensen, waardoor we goed op de hoogte zijn van uw situatie. Hierdoor kunnen we samen met u zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. U krijgt een persoonlijk begeleider die verantwoordelijk is voor het gehele zorgproces. Onze visie 'eerst buurten, dan zorgen' is een belangrijk uitgangspunt in onze zorgverlening. Een vertrouwensband opbouwen waardoor optimale kwaliteit van zorg wordt geboden. We kijken samen met u naar wat u nodig heeft en zoeken met u naar mogelijkheden waarbij u de regie heeft. Indien er mantelzorgers aanwezig zijn betrekken we ook hen in de samenwerking. Samen kunnen we meer bereiken dan alleen. Wij bieden verpleging en verzorging. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld hulp bij douchen, zorg na een ziekenhuisopname, complexe wondzorg of zorg in de laatste levensfase.

Wij zijn actief in Winsum, Sauwerd, Wetsinge, Adorp, Garnwerd, Feerwerd, Ezinge.

Heeft u zorg nodig? Of vindt u het prettig als we een keer bij u op huisbezoek komen om de mogelijkheden met u door te nemen? U kunt ons vrijblijvend bellen waarbij u rechtstreeks één van ons aan de telefoon krijgt.

Vriendelijke groet,

Buurtzorg Winsum en omstreken

Borgweg 36
9951 BG Winsum

 

Wilt u meer weten over Buurtzorg Winsum e.o, neem dan contact met ons op.
06 - 53343791
winsum@buurtzorgnederland.com